Modulul 1: Introducere
Subiect 1.1. Cerințele iazului
Subiect 1.2. Pregătiri înainte de introducerea peștilor
Subiect 1.3. Pregătirea iazului
Subiect 1.4. Dezinfectarea iazurilor
Subiect 1.5. Dozarea varului ca dezinfectant
Subiect 1.6. Dozarea clorului ca dezinfectant
Subiect 1.7. Umplerea iazului
Subiect 1.8. Fertilizarea iazului
Modulul 2: Alegerea locației
Subiect 2.1. Testarea apei
Subiect 2.2. Verificarea prădătorilor
Subiect 2.3. Ochiurile plaselor
Subiect 2.4. Alegerea mărimii plaselor
Subiect 2.5. Densitatea stocului
Subiect 2.6. Întreținerea plaselor
Modulul 3: Hrănirea
Subiect 3.1. Calculul cantității de hrană
Subiect 3.2. Metoda și tehnici de hrănire
Subiect 3.3. Aclimatizare
Subiect 3.4. Alegerea locului de hrănire
Subiect 3.5. Platforma de alimentare
Subiect 3.6. Antrenarea peștilor pentru hrănire
Modulul 3: Managementul iazurilor
Subiect 3.1. Gestionarea zilnică a iazurilor
Subiect 3.2. Managementul apei
Subiect 3.3. Monitorizarea iazului
Modulul 4: Controlul bolilor
Subiect 4.1. Trichodiniasis (Trichodina spp. & Trichodinella spp.)
Subiect 4.2. Dactilogiriazis (Dactylogyrus spp.)
Subiect 4.3. Girodactiliază (Gyrodactylus spp.)
Subiect 4.4. Saprolegniasis (Saprolegnia spp.)
Subiect 4.2. Tratamente
Subiect 4.2. Calculul dozelor de medicamente
Modulul 5: Managementul peștilor
Subiect 5.1. Înregistrare zilnică
Subiect 5.2. Recoltare
Subiect 5.3. Gestionarea evenimentelor meteorologice extreme
Cursul este ideal atât pentru proprietari, cât și pentru angajati.
Cursul se va desfășura online și toți studenții vor avea acces la conținut suplimentar disponibil pe portalul nostru unic de instruire online.