Kelly Pfeiffer ’18 (CLAS) examines aquaponic lettuce growning in a greenhouse at the Spring Valley Student Farm on April 27, 2018. (Peter Morenus/UConn Photo)

prezentare  curicu  instruc

Modulul 1:

Lecția 1.1. O definiție aproximativă a acvaponiei

Lecția 1.2. Puțină istorie și viziune în timp

Lecția 1.3. Poate acvaponia să ajute la restabilirea industriei de acvacultură?

Lecția 1.4. Schimbările climatice sunt o amenințare pe termen lung pentru acvacultură

Lecția 1.5. Pot insectele să devină prima opțiune pentru hrana peștilor?

Lecția 1.6. Concluzie privind viitorul acvaponiei

Lecția 1.7. De ce este acvaponia atât de diferită?

Modulul 2:

Lecția 2.1. Relații simbiotice între pești, bacterii și plante

Lecția 2.2. Acvaponia, o înșiruire de comunități microbiene

Lecția 2.3. Procesul de nitrificare

Lecția 2.4. Procesul de de-nitrificare

Modulul 3:

Lecția 3.1. Care specie de pește este cea mai bună?

Lecția 3.2. Elemente culturale ale asocierii tilapiei cu acvaponia

Lecția 3.3. Specii care nu sunt utile în sistemele acvaponice

Lecția 3.4. Rata de creștere a sturionionului Cegă

Lecția 3.5. Cum să calculăm masa biologică a peștilor, masa vegetală și volumul de apă

Modulul 4:

Lecția 4.1. Calitatea apei pentru acvaponie

Lecția 4.2. Cât de acid sau cât de alcalin?

Lecția 4.3. pH -ul și influența sa față de amoniu și de amoniac

Lecția 4.4. Temperatura și influența sa față de amoniu și de amoniac

Lecția 4.5. Corecția pH-ului

Lecția 4.6. pH-ul și nutrienții

Lecția 4.7. Oxigenul dizolvat, DO

Lecția 4.8. Surse de aer

Lecția 4.9. Cât de cald sau cât de rece?

Lecția 4.10. Echilibrul dintre amoniu, pH și temperatură

Lecția 4.11. Solide în suspensie sau sedimentate

Lecția 4.12. Mineralizare

Lecția 4.13. Clorul și cloramina

Modulul 5:

Lecția 5.1. Factorii de mediu, căldura, iluminatul, umiditatea și bolile

Lecția 5.2. Ce plante creștem

Lecția 5.3. Necesarul de macro nutrienți

Lecția 5.4. Necesarul de micro nutrienți

Lecția 5.5. Deficiențele nutrienților

Lecția 5.6. Antagonismul nutrienților

Lecția 5.7. Suplimente nutritive

Lecția 5.8. Factorii de mediu și influența lor

Lecția 5.9. Temperatura

Lecția 5.10. Dioxidul de carbon

Lecția 5.11. Umiditatea ca factor important

Lecția 5.12. Intensitatea luminii și spectrul luminii

Lecția 5.13. Încălzirea în sistemele de acvacultură

Lecția 5.14. Dăunători și boli

Lecția 5.15. Insecticide biologice

Lecția 5.16. Insecte benefice

Lecția 5.17. Agenți biologici organici

Modulul 6.0

Lecția 6.1. Modelarea și proiectarea unui sistem acvaponic

Chei de cautare tematică cursuri