Home-page-fisheries-sector

prezentare  curicu  instruc

Modulul 1:

Lecția 1.1 Dimensionarea și gestionarea stocului de pește

Lecția 1.2 Fișă de planificare – Academia Online ARIAP a dezvoltat un instrument util pentru a facilita dezvoltarea planului de gestionare a stocului de pește și o metodă de gestionare a stocurilor de la o lună la alta

Lecția 1.3 Dezvoltarea planului de stocare

Lecția 1.4 Măsuri reactive în situații de urgență

 

Modulul 2:

Lecția 2.1 Importanța diversității microbiene în acvacultură

Lecția 2.2 Înțelegerea microorganismelor și bacteriilor utile din acvacultură

Lecția 2.3 Creșterea peștilor în sisteme RAS

 

Modulul 3:

Lecția 3.1 Hrănirea eficientă a peștilor

Lecția 3.2 Iluminatul mediului de acvacultură

Lecția 3.3 Temperatura de confort

Lecția 3.4 Schimbul de apă în sisteme RAS

Lecția 3.5 Startarea Filtrelor Biologice

Lecția 3.6 Inoculi bacterieni & Zeoliţi

 

Modulul 4:

Lecția 4.1 Sisteme de pompare Airlift

Lecția 4.2 Sisteme de pompare centrifugale

Lecția 4.3 Sisteme de aerare

Secţia 4.4 Sisteme de Oxigenare

 

Modulul 5:

Lecția 5.1 Principiile echilibrului balanţei masice

Lecția 5.2 Analize de calitatea apei

Lecţia 5.3 Corespondența Cantitate Amoniu/Cantitate Hrană

Lecția 5.4 Sisteme de analize chimice online

Lecția 5.5 Sisteme de monitorizare/alarmare/decizii expert

 

Modulul 6:

Lecţia 6.1 Managementul ciclului de recoltare

Lecția 6.2 Purjare: la recoltarea peștelui, se recomandă să nu hrăniți peștele timp de 24 de ore, cel puțin înainte de tăiere. Da, va face diferența de gust. Acest lucru ajută la curățarea peștilor și adesea viscerele se vor colecta într-un rezervor separat de sistemul principal.

Lecția 6.3 Conservare, Ambalare, Transport

 

 

Chei de cautare tematică cursuri