Modulul 1: Introducere
Subiect 1.1. Caracteristici biologice
Subiect 1.2. Hibridarea speciei clarias
Subiect 1.3. Dezvoltarea gonadelor
Subiect 1.4. Dezvoltarea embrionară și larvară
Modulul 2: Tehnologia producției
Subiect 2.1. Managementul larvelor și a puietului
Subiect 2.2. Densitate de creștere și stocare
Subiect 2.3. Hrănirea
Subiect 2.4. Managementul populațiilor
Subiect 2.5. Cultura în rezervoare de ciment
Subiect 2.6. Selectarea reproducătorilor
Subiect 2.7. Creșterea itensivă
Subiect 2.8. Incubator pentru reproducere
Subiect 2.9. Cerințe privind calitatea apei
Modulul 3: Tehnici de reproducere și creștere
Subiect 3.1. Echipament de incubație
Subiect 3.2. Tratamentul hormonal al peștilor femele și masculi
Subiect 3.3. Fertilizarea și incubația
Subiect 3.4. Asistență medical veterinară
Subiect 3.5. hrănirea în iazurile de pești
Subiect 3.6. Gestionarea iazului de pre-stocare
Subiect 3.7. Secarea și tratarea solului iazului
Subiect 3.8. Adăugare var
Subiect 3.9. Fertilizarea și îngrășarea iazurilor
Subiect 3.10. Gestionarea iazului după stocare
Subiect 3.1. Tratamentul zilnic al bazinelor
Subiect 3.11. Hrănirea larvelor de somn african
Subiect 3.12. Pregătirea iazului pentru a doua fază de creștere
Subiect 3.13. Hrănirea în incubatoare.
Subiect 3.14. Hrănirea în trocile de precreștere
Modulul 4: Economia producției
Subiect 4.1. Considerente despre piață și obiceiurile culinare ale cumpărătorilor
Subiect 4.2. Prelucrarea, conservarea, depozitarea și transportul
Cursul este ideal atât pentru proprietari, cât și pentru angajati.
Cursul se va desfășura online și toți studenții vor avea acces la conținut suplimentar disponibil pe portalul nostru unic de instruire online.