tilapii

prezentare  curicu  instruc

Modulul 1: Introducere

Subiect 1.1. Cerințele iazului

Subiect 1.2. Pregătiri înainte de introducerea peștilor

Subiect 1.3. Pregătirea iazului

Subiect 1.4. Dezinfectarea iazurilor

Subiect 1.5. Dozarea varului ca dezinfectant

Subiect 1.6. Dozarea clorului ca dezinfectant

Subiect 1.7. Umplerea iazului

Subiect 1.8. Fertilizarea iazului

Modulul 2: Alegerea locației

Subiect 2.1. Testarea apei

Subiect 2.2. Verificarea prădătorilor

Subiect 2.3. Ochiurile plaselor

Subiect 2.4. Alegerea mărimii plaselor

Subiect 2.5. Densitatea stocului

Subiect 2.6. Întreținerea plaselor

Modulul 3: Hrănirea

Subiect 3.1. Calculul cantității de hrană

Subiect 3.2. Metoda și tehnici de hrănire

Subiect 3.3. Aclimatizare

Subiect 3.4. Alegerea locului de hrănire

Subiect 3.5. Platforma de alimentare

Subiect 3.6. Antrenarea peștilor pentru hrănire

Modulul 3: Managementul iazurilor

Subiect 3.1. Gestionarea zilnică a iazurilor

Subiect 3.2. Managementul apei

Subiect 3.3. Monitorizarea iazului

Modulul 4: Controlul bolilor

Subiect 4.1. Trichodiniasis (Trichodina spp. & Trichodinella spp.)

Subiect 4.2. Dactilogiriazis (Dactylogyrus spp.)

Subiect 4.3. Girodactiliază (Gyrodactylus spp.)

Subiect 4.4. Saprolegniasis (Saprolegnia spp.)

Subiect 4.2. Tratamente

Subiect 4.2. Calculul dozelor de medicamente

Modulul 5: Managementul peștilor

Subiect 5.1. Înregistrare zilnică

Subiect 5.2. Recoltare

Subiect 5.3. Gestionarea evenimentelor meteorologice extreme

 

Cursul este ideal atât pentru proprietari, cât și pentru angajati.

Cursul se va desfășura online și toți studenții vor avea acces la conținut suplimentar disponibil pe portalul nostru unic de instruire online.

Chei de cautare tematică cursuri